Truqet që i përdorin të famshmit për t’u dukur bukur në fotografi

Prishtinë | 14 Mar 2023 | 00:04 | Nga Ekonomia Online

Secila aktore, modele dhe person i famshëm në syrin publik ka truqet e saj që e bëjnë të duket bukur në fotografi. Dhe nuk është vetëm ana e tyre më e bukur që ua ekzpozojnë kamerës, por ka truqe më pak të dukshme që shpesh kontribuojnë në imazhin e tyre të kuruar.

Ja disa prej tyre:

Nicole Kidman e shtrëngon qafën në mënyrë që fytyra t’i duket më mirë

Monica Belluci e ngre kokën lart

Taylor Swift i kafshon pak faqet në mënyrë që t’i vejë në pah mollëzat


Megan Fox e nxjerr gjuhën për t’u dukur më tërheqëse.

Julia Roberts i hap sytë më shumë

Jenifer Lawrence e ngrit vetullën dhe nuk i fokuson sytë

Mila Kunis e lëshon pak poshtë kapakun e syrit me qëllim që të duket më sensule


Charlize Theron e nxjerr frymën ngadalë përmes gojës

Meghan Markle e ulë kokën në mënyrë që të krijojë afirmitet me fansat

Sanda Bullock i ngre krahët për t’i vënë në pah më të mirat e trupit të saj

Kirsten Dunst buzëqesh me gjysmën e gojës së saj


Blake Lively e ngrit gjuhën në qiellzën e gojës së saj në mënyrë që të mos i krijohet gusha e dyfishtë


Të ngjashme