Trusti duhet të votohet, kush nuk ka nevojë mos t’i tërheqë

Prishtinë | 18 Jan 2023 | 11:57 | Nga Donika Gashi

Tërheqja e 30-përqindëshit nga Trusti duhet të votohet.

Ata që s’kanë nevojë për tërheqje, askush me zor nuk i detyron t’i marrin paratë nga llogaria e tyre.

Por, atyre që kanë nevojë për to, u lehtësohet jetesa, deri në ditë më të mira.

Me pasë rrogën mujore 1500 euro e fiu dhe me deklaru broçkulla për të “ardhmen” e tjetrit, është hipokrizi dhe përtej saj. – Poshtërsi!

Të ngjashme