Vazhdojmë me hapa të sigurt drejt izolimit, varfërisë dhe marrëzisë

Prishtinë | 19 Shk 2024 | 20:52 | Nga Vlora Çitaku

Pasi e futën Kosovën nën sanksione, e izoluan dhe i cënuan ndjeshëm aleancat më jetike që kemi si shtet, gjenitë e diplomacisë kosovare paskan filluar të mirren edhe me kualitetin e diplomacisë gjermane.

Si shoqëri, një pyetjeje duhet t’i japim përgjigje:

A e duam Kosovën anëtare të NATO-s dhe BE-së?

Nëse përgjigjja është po, atëherë urgjentisht duhet ta ndërrojmë timonierin.

Nëse përgjigjja është jo, atëhere jemi në rregull, vazhdojmë me hapa të sigurt drejt izolimit, varfërisë dhe marrëzisë.

Të ngjashme