Xhuli nuk e di sa kontinente janë në botë, thotë se janë shtatë dhe e fut edhe Rusinë

Prishtinë | 17 Mar 2023 | 09:13 | Nga Ekonomia Online

Finalistet e Big Brother VIP Kosova, Mbresa dhe Xhuli kanë shprehur gjatë mbrëmjes së sotme dituritë e tyre mbi gjeografinë.

Më saktësisht, Xhuli e ka pyetur Mbresën se – “Kush është kryeqyteti i Gjermanisë?”, veç se ajo nuk e ka ditur përgjigjen. Por, një të tillë e dha vetë Xhuli.

“Nuk është Berlini, as Frankfurti, por Munichu”, ka thënë pos tjerash Xhuli.

Bisedë tjetër interesante ishte edhe numri i saktë i kontinenteve në Botë. Përderisa Xhuli e pyet Mbresën për numrin e kontinenteve, Xhuli thotë se janë shtatë, ku aty fut edhe Rusinë, ndonëse Mbresa ia qëllon me të parën duke thënë se janë vetëm gjashtë.

Gjithsesi, për më shumë detaje rreth kësaj bisede interesante mes dyshes, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Të ngjashme