Yllza Hasani, solistja më e mirë e festivalit “Lyra”

Prishtinë | 03 Qer 2017 | 20:43 | Nga

Yllza Hasani  ka marrë çmimin si solistja më e mirë në festivalin e këngës për fëmijë “Lyra”, që është mbajtur më 1 qershor me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve në Gjilan.

Yllza në këtë festival është paraqitur me këngën “Dua, dua”.

“Dua, dua”,  është kënga e parë e Yllzës. Yllza synon që të vazhdoj edhe më tej të merret me muzikë.

Festivali tregon një përkujdesje për gjeneratat më të reja të kësaj shoqërie dhe paraqet investim në të ardhmen e tyre, por edhe të tërë shoqërisë sonë, kurse festivali gjithashtu ka si synim të nxjerr në sipërfaqe talente dhe yje të ardhshëm të botës muzikore fëmijërore dhe e pasuron literaturën mjaft të varfër të muzikës për fëmijë.

Në videon e mëposhtme keni mundësi ta ndiqni interpretimin e Yllzës.

 

Të ngjashme