Abdixhiku uron Pashkët: Le të përpiqemi të punojmë për një të ardhme më të mirë për Kosovën

Prishtinë | 31 Mar 2024 | 10:26 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovë, Lumir Abdixhiku, ka uruar të gjithë besimtarët katolikë me rastin e festës së Pashkëve.

Ai ka thënë se festa e Pashkëve, ashtu siç shënjon ditën e ngadhënjimit të jetës mbi vdekjen dhe rikthimin e njeriut te vlerat më sublime shpirtërore, ashtu le të na rigjallërojë shpresën, forcën dhe vullnetin për t’u bërë më të mirë me njëri-tjetrin dhe për të shpalosur vlerat e vërteta njerëzore.

“Të dashur qytetarë të besimit katolikë,

Festa e Pashkëve ashtu siç shënjon ditën e ngadhnjimit të jetës mbi vdekjen dhe rikthimin e njeriut te vlerat më sublime shpirtërore, ashtu le të na rigjallërojë shpresën, forcën dhe vullnetin për t’u bërë më të mirë me njëri-tjetrin dhe për të shpalosur vlerat e vërteta njerëzore. Le të përpiqemi të punojmë për një të ardhme më të mirë për vendin tonë të dashur Kosovën.

Të ngjashme