Ambasadat më të bukura rreth botës

Prishtinë | 04 Shk 2023 | 19:12 | Nga Ekonomia Online

Misionet diplomatike janë shumë të rëndësishme për vendet që përfaqësojnë në mbarë botën.

Shtetet përpos që investojnë në njerëz, shpesh bëjnë edhe investime marramendëse në hapësirat ku punëtorët e tyre veprojnë.

Njëjtë kanë bërë edhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretëria e Bashkuar, Japonia, Australia…

Këto vende dhe të tjerat i kanë kushtuar shumë rëndësi arkitekturës së objekteve ku funksionojnë.

France in Port-Au-Prince, Haiti

Ambasada e Francës në Port-Au-Prince, Haiti

Germany in Muscat, Oman

Ambasada e Gjermanisë në Oman

France In Vienna, Austria

Ambasada e Francës në Austri

Austria in Jakarta, Indonesia

Ambasada e Austrisë në Indonesi

Belgium in New Delhi, India

Ambasada e Belgjikës në Indi

Switzerland in Abidjan, Ivory Coast

Ambasada e Zvicrës në Bregun e Fildishtë

Switzerland in Nairobi, Kenya

Ambasada e Zvicrës në Kenia

Netherlands in Addis Ababa, Ethiopia

Ambasada e Holandës në Etiopi

Kazakhstan in Washington DC, US

Ambasada e Kazakistanit në SHBA

Peru in Doha, Qatar

Ambasada e Perusë në Katarë

Të ngjashme