ASK-ja tregon se kur do të dalin pagesat për regjistruesit e popullsisë

Prishtinë | 14 Qer 2024 | 11:16 | Nga Ekonomia Online

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) njofton Mbikëqyrësit dhe Regjistruesit e popullsisë se Pagesat për periudhën e angazhimit të tyre për punën në terren do të fillojnë javën e ardhshme.

Në njoftim thuhet se bazuar në procedurat e zakonshme dhe angazhimin maksimal të stafit të ASK-së për pagesat e shumta dhe të ndryshme për Mbikëqyrës e Regjistrues, pagesat do të fillojnë të bëhen nga data 17 qershor 2024 dhe para fundit të muajit qershor do të procedohen për pagesë për të gjithë të angazhuarit.

“Meqenëse është një numër i madh i Mbikëqyrësve dhe Regjistruesve, pagesat mund të mos procedohen në të njëjtën kohë për të gjithë. Për çdo lëshim teknik që mund të ndodh, ju mund të parashtroni ankesë te Departamenti i Administratës së ASK-së”, thuhet në njoftim.

Të ngjashme