Asociacioni i Komunave mban takim urgjent për mosekzekutim të pagave

Prishtinë | 01 Sht 2022 | 08:36 | Nga Ekonomia Online

Asociacioni i Komunave të Kosovës mban takimin urgjent të Këshillin e Kryetarëve, pas ndaljes së pagave për grevistët.

“Bordi i AKK-së mban takimin urgjent të Këshillin e Kryetarëve, në takimin e Këshillit të Kryetarëve do të diskutohet tema: Situata e fundit rreth mos-ekzekutimit të plotë të pagave të punonjësve të  sektorit arsimor para-universitar dhe administratës komunale”, njofton Asociacioni i Komunave të Kosovës.

Të ngjashme