Barcaleta: Gruaja që deshi të dukej më e re

Një grua vendos të ketë një ngritje fytyre për ditëlindjen e saj të 50-të. Ajo harxhon 15,000 dollarë dhe duket e bujshme.

Gjatë rrugës për në shtëpi, ajo ndalet në një stendë lajmesh për të blerë një gazetë. Para se të largohej, ajo i thotë nëpunësit, Shpresoj se nuk e keni problem pyetjen time, por sa vjeç mendoni se jam? ”.

“Rreth 32,” është përgjigjja. “

‘Jo! Unë jam saktësisht 50 vjeç, ‘thotë gruaja e lumtur.

Pak më vonë ajo shkon në McDonald dhe i bën pyetjen e njëjtë vajzës përballë.

Vajza përgjigjet, “Unë do të thoja rreth 29”. Gruaja përgjigjet me një buzëqeshje të madhe, “Jo, unë jam 50”.

Tani ajo po ndihet vërtet mirë me veten. Ajo ndalet në një dyqan të karameleve në rrugën e saj.

Ajo shkon në banak për të marrë disa ëmbëlsira dhe i bën ndihmës të njëjtën pyetje .

Nëpunësi përgjigjet, “Oh, unë do të them 30”.

Përsëri ajo me krenari përgjigjet, “Unë jam 50, por faleminderit!”

Ndërsa priste që autobusi të shkonte në shtëpi, ajo pyet një plak duke pritur pranë saj të njëjtën pyetje.

Ai përgjigjet, ‘Zonjë, unë jam 78 vjeç dhe shikimi im po dobësohet dita ditës . Megjithëse kur isha i ri kishte një mënyrë të sigurt për të treguar sa vjeç ishte një grua. Kjo tingëllon shumë direkte , por kërkon që ju të më lejoni të vendosi duart e mia nën sytjenat tuaja Atëherë, dhe vetëm atëherë unë mund t’ju them saktësisht sa vjeç jeni. ‘

Ata presin në heshtje në rrugën e zbrazët derisa kurioziteti i saj e merr i pjesën më të madhe të saj. Ajo më në fund shpërthen, “le ta hajë dreqi, vazhdo bëje”.

Ai futë të dy duart nën bluzën e saj dhe fillon të prekë gjinjte e saj rrotull shumë ngadalë dhe me kujdes. Ai peshon secilën gjinjë dhe ai butësisht ledhaton çdo thithkë. Ai shtyn gjoksin e saj së bashku dhe i fërkon kundër njëri-tjetrit.

Pas disa minutave të kësaj, ajo thotë: Mirë, mirë ….. Sa vjeçe jam? ‘

Ai përfundon një shtrydhje të fundit të gjinjve të saj, heq duart dhe thotë: “Zonjë, ju jeni 50 vjeç.”

E çuditur dhe e habitur, gruaja thotë: “Kjo ishte e jashtëzakonshme, si mundët ta qëllonit?”

“Unë isha pas teje në McDonalds”.

Të ngjashme