Çdo mashkull e ka një grua që nuk do ta harrojë kurrë

Prishtinë | 11 Maj 2023 | 00:30 | Nga Ekonomia Online

Në jetën e secilit njeri ka një grua, për ta kujtuar gjithmonë me butësi dhe ngrohtësi dhe me një trishtim të pakuptueshëm. Dhe kjo, pavarësisht nga fakti se ajo ka qenë në një martesë e lumtur për disa vjet, apo e do gruan dhe fëmijët e tij.

Le të përpiqemi të kuptojmë se kush janë këto vajza apo këto gra, të cilat kurrë nuk do të harrohen nga partnerët e tyre:

Dashuria e parë

Pak njerëz mund të harrojnë dashurinë e tyre të parë, ndjenjat e tyre dhe ndjenjat e asaj kohe. Dhe nuk ka rëndësi nëse kjo dashuri ishte reciproke apo jo. Por ishte në atë moment që burri pa në anën tjetër dhe papritmas e kuptoi që një grua mund t’ia ndryshonte jetën. Ndjenjat e para janë më të pastra, më naivet. Edhe nëse iluzionet dhe ëndrrat për një arsye apo një tjetër, nuk justifikojnë shpresat dhe nuk realizohen, burri nuk do ta harrojë kurrë dashurinë e tij të parë. Ishte kjo vajzë që zgjonte tek ai këto ndjenja të lehta dhe të buta dhe, për buzëqeshjen e saj, burri ishte gati të transformonte malet dhe të ndryshonte rrjedhën e lumenjve.

Dashuria e pamundur

Një grua dashurohej shumë më pak me të tjerët, ose ndoshta nuk i pëlqente aspak, por burro do të dëshironte që të paktën një herë kjo grua të flinte me të. Por ajo nuk pranoi t’i përkiste atij, shkruan bota.al. Kjo grua ka prekur krenarinë e tij mashkullore dhe kjo ishte arsyeja pse ka mbetur përgjithmonë në kujtesën e tij.

Dashuria e humbur

Shpesh ndodh që një burrë e kupton sa e çmon dhe e do një grua, vetëm pasi e humbet. Ajo ka ikur, dhe e gjithë jeta e tij ka humbur të gjitha kuptimet. Vetëm më vonë, ai do të fillojë të kuptojë gabimet e tij, do kuptojë se ajo i ka dhënë kohën e saj, por që ai nuk ka qenë në gjendje ta vlerësojë. Dhe tani nuk mund të kthehet pas. Dhe edhe nëse, pas një kohe, ai burrë do ta dojë një grua tjetër, gjithnjë do të kujtojë atë që i mësoi ajo grua që ia theu zemrën.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme