Deponuan në bankë 462 euro të falsifikuara, Policia nis hetimet

Prishtinë | 30 Dhj 2021 | 08:43 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës ka njoftuar për dy raste të falsifikimit të parasë që kanë ndodhur në Prishtinë.

Në të dyja rastet zyrtarë të bankës kanë raportuar se kanë pranuar monedha të falsifikuara në vlerë 462 euro.

Rastet sipas raportit:

Rr. Ukshin Hoti, Prishtinë 29.12.2021 – 11:50. Ankuesi mashkull kosovar (zyrtar në bankë) ka raportuar se kishte pranuar 194 monedha metalike nga 2 € dhe 44 monedha nga 1 € të cilat dyshohet të jenë të falsifikuara. Nuk raportohet për të arrestuar, rasti në hetime.

Rr. Bill Klinton, Prishtinë 28.12.2021 – NN. Ankuesi mashkull kosovar (zyrtar në bankë) ka raportuar se, nga klient të ndryshëm të bankës ka pranuar një shumë prej 268 € të cilat dyshohet të jenë të falsifikuara. Rasti në hetime. 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme