“Dështojnë përpjekjet për zgjedhje”, Qeveria përgatit një video që ironizon me opozitën, e publikon Albulena Haxhiu

Prishtinë | 31 Maj 2024 | 17:35 | Nga Ekonomia Online

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, përmes një videoje ka ironizuar me opozitën lidhur me temën e zgjedhjeve dhe shpërndarjen e Kuvendit

Haxhiu ka thënë se për më shumë se tre vjet opozita ka kërkuar zgjedhje dhe sipas saj kur kryeministri i Kosovës, Albin Kurti tha se janë të gatshëm për zgjedhje, opozita “kishte ngurruar”.

“Për më shumë se 3 vjet opozita thoshte zgjedhje, zgjedhje, zgjedhje. Pastaj, ditë më parë doli Kryeministri dhe u tha jemi të gatshëm për zgjedhje. Pastaj po e dini të gjithë çka ndodhi…”, ka thënë Haxhiu.

Të ngjashme