Dita Ndërkombëtare e Shtypit, AGK-ja do të mbajë konferencë

TV cameras in raw
Prishtinë | 03 Maj 2023 | 07:55 | Nga Ekonomia Online

Më 3 maj shënohet Dita Ndërkombëtare e Shtypit, ku trajtohet çështja e të drejtave të gazetarëve.

Për këtë, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), do të mbajë një konferencë për media.

Në këtë konferencë do të ngriten shqetetësimet për sigurinë e gazetarëve si dhe shkeljen e të drejtave të tyre.

Organizatat kredibile ndërkombëtare paraqesin raporte për secilin vend veç e veç për nivelin e respektimit e të drejtave të gazetarëve.

Të ngjashme