Edhe 19 punëtorë të Kombeve të Bashkuara vriten në Gaza

Prishtinë | 05 Dhj 2023 | 13:29 | Nga Ekonomia Online

Agjencia për ndihmë e Kombeve të Bashkuara – UNRËA, ka konfirmuar vdekjen e 19 pjesëtarëve tjerë të saj.

Në total kjo agjenci ka njoftuar se numri i të vrarëve nga 7 tetori ka shkruar në 130, raporton CNN.

Agjencia nuk ka thënë detaje të tjera se ku dhe kur janë vrarë 19 pjesëtarët e saj.

Më tej është thënë se një milionë njerëzit e zhvendosur janë strehuar në 99 ndërtesat e saj në qendër dhe jug të Gazës, përfshirë Khan Younis dhe Rafah.

Të ngjashme