Hoxha: Angazhimi ynë në lansimin e shërbimeve të reja ka rritur të hyrat

Prishtinë | 13 Qer 2019 | 13:40 | Nga Ekonomia Online

Kryeshefi ekzekutiv i Postës së Kosovës, Sejdi Hoxha është takuar me menaxhmentin e lartë dhe menaxherët regjional mbi raportet e punës mujore dhe planet për të ardhmen.

Postimi i plotë:

Se bashku me menaxhmentin e lartë dhe menaxherët regjional diskutuam raportete e punës mujore dhe tre Mujor, sfidat dhe planet për të ardhmen.

Angazhimi i ynë në lansimin e produkteve dhe shërbimeve të reja ka rezultuar në rritjen e të hyrave në raport me përiudhat praprake dhe planifikimin.

Gjatë kësaj përudhe kemi zvogëluar shpenzimet dhe është rritur efikasiteti dhe përgjegjësia.

Prioritet i yni mbetet angazhimi në inovacione dhe shërbime të avancuara duke rritur kujdesin ndaj konsumatorit.
Falenderoi gjithë punonjësit e Postës së Kosovës për punën dhe përkushtimin e tyre, po ashtu gjithë partneret kontraktual dhe konsumatorët për shërbimet e Postës që po i shrytëzojn.

Të ngjashme