​Ferizaj, kërkohet paraburgim ndaj 15 të dyshuarve për fajde

Prishtinë | 03 Mar 2023 | 16:29 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka njoftuar se ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj pesëmbëdhjetë të dyshuarve për veprat penale: fajde, shmangie nga tatimi dhe detyrim.

Masa e parabugimit është kërkuar ndaj të andehurve me inicialet: B.S., F.S., E.S., A.S., L.H., Sh.R., R.A.,M.A., K.G., S.B., A.M.,B.A.,B.O., N.A., dhe Sh.H., të cilët me vendim të Prokurorit të Shtetit gjenden nën masën e ndalimit 48 orësh për shkak të dyshimit të veprave penale “Fajdeja”, “Shmangia nga tatimi” dhe “Detyrimi”.

Në këtë aksion të Prokurorisë, gjatë kontrollit në objektet e kontrolluara janë gjetur dhe sekuestruar: para, vetura, armë dhe dokumente të ndryshme.

Të ngjashme