Fshati Bakshi bëhet me asfalt dhe ndriçim

Prishtinë | 22 Kor 2017 | 13:34 | Nga

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka inspektuar punimet në fshatin Bakshi, ku është duke u asfaltuar rruga “Dëshmorët” në këtë fshat.

“Së bashku me investimet që është duke i bërë KEDS-i në ndërrimin e shtyllave elektrike, vendosjen e tri trafove dhe ndriçimin që është duke e bërë komuna, ky fshat do të ketë një pamje tjetër. Do të vazhdojmë me investime në fshatra e lagje të komunës sonë!”, ka shkruar kryetari Gashi në profilin e tij në Facebook.

Fotografia e Xhafer Gashi për Obiliq

Fotografia e Xhafer Gashi për Obiliq

Fotografia e Xhafer Gashi për Obiliq

Fotografia e Xhafer Gashi për Obiliq

Fotografia e Xhafer Gashi për Obiliq

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme