Haxhiu: 55 për qind të aktiviteteve të parapara në Strategjinë për Sundimin e Ligjit janë zbatuar

Prishtinë | 13 Maj 2024 | 12:53 | Nga Ekonomia Online

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se sot ka mbajtur takim me Komitetin Drejtues për Strategjinë për Sundimin e Ligjit, ku me sukses kanë votuar Raportin e zbatimit për vitin 2023.

Haxhiu, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se 55 për qind, të aktiviteteve të parapara në Strategjinë për Sundimin e Ligjit janë zbatuar plotësisht ndërsa 26 për qind janë në proces të zbatimit, raporton Ekonomia Online.

“Sot në takimin e Komitetit Drejtues për Strategjinë për Sundimin e Ligjit, me sukses votuam Raportin e zbatimit për vitin 2023. Pavarësisht kompleksitetit të aktiviteteve të parapara me Strategji, Ministria e Drejtësisë dhe institucionet tjera, kanë shprehur dedikim në zbatimin e rekomandimeve që parashihen me Strategji”, ka thënë Haxhiu.

Postimi i plotë:

55% të aktiviteteve të parapara në Strategjinë për Sundimin e Ligjit janë zbatuar plotësisht ndërsa 26% janë në proces të zbatimit.

Sot në takimin e Komitetit Drejtues për Strategjinë për Sundimin e Ligjit, me sukses votuam Raportin e zbatimit për vitin 2023. Pavarësisht kompleksitetit të aktiviteteve të parapara me Strategji, Ministria e Drejtësisë dhe institucionet tjera, kanë shprehur dedikim në zbatimin e rekomandimeve që parashihen me Strategji.

Përkushtimi ynë do të vazhdojë tutje në adresimin e ngecjeve eventuale dhe në zbatimin e plotë të Strategjisë.

Të ngjashme