A je prind i mirë, mësojeni me 6 pyetje

Prishtinë | 23 Qer 2023 | 08:33 | Nga Ekonomia Online

Nëse ju besoni se jeni një prind i mirë, lexoni pyetjet e mëposhtme dhe kuptoni se a jeni vërtetë i tillë:

1.A jeni duke punuar në menaxhimin e familjes ditë pas dite duke i dhënë prioritet mbi gjithçka tjetër?

2.A keni krijuar një ambient familjar që nxjerr më të mirën nga fëmijët tuaj?

3.A jeni të dy prindërit e barabartë të angazhuar në përkujdesjen e fëmijëve?

4.A keni krijuar një model të prindërimit që nxit suksesin e fëmijës tuaj?

5.A keni krijuar një ambient që garanton ndjenja të sigurisë, vetëbesimit dhe forcës për fëmijët tuaj?

6.A trajtoni secilin fëmijë individualisht duke u munduar që ta bëni të ndihet unik dhe autentik?

Nëse jo, ju po shkatërroni të ardhmen e fëmijës tuaj dhe duhet të filloni të bëni të kundërtën.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme