Merrni ide nga punonjësit për rritjen e biznesit tuaj

Prishtinë | 08 Nën 2022 | 07:25 | Nga Ekonomia Online

Rritja e biznesit tuaj është shumë e vështirë në ketë ekonomi, por shumë e rëndësishme për t’i mbijetuar tregut.

Kërkoni ide rritjeje nga burime te shumëllojshme inovative – pyesni punonjësit tuaj.

Filloni duke paraqitur vizionin tuaj mbi atë që doni të arrini. Me pas bëni një listë me burimet e kompanisë tuaj, shikoni mundësitë dhe identifikoni trendët e rinj në treg.

Në këtë mënyrë,jo vetëm do të keni një burim të sigurt idesh, por do të siguroni një angazhim të punonjësve në të ardhmen e kompanisë.

Të ngjashme