Katër minuta ushtrime të këtilla do të kenë efekt sa një orë në palestër (Video)

Prishtinë | 01 Jan 2017 | 12:27 | Nga

Këto ushtrime janë ideale për njerëzit të cilët çdo ditë qëndrojnë para kompjuterit.

 Tani vërtet më nuk do të keni arsyetime përse nuk ushtroni, transmeton Telegrafi.

Kjo që nuk keni kohë, këtë herë nuk ju ndihmon, sepse fjala është për ushtrimet për të cilat ju nevojiten vetëm katër minuta.

Praktikoni çdo ditë dhe do të kenë efekt të njëjtën trup sikur të kishit ushtruar një orë në palestër.

Shikoni se për cilat ushtrime është fjala:

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme