Komisioni Hetimor për subvencionimin e librave përfshinë të gjitha DKA-të komunale në këtë proces

Prishtinë | 31 Maj 2024 | 14:02 | Nga Flutura Sogonjeva Shkarko Videon HD

Për ta shkarkuar videon ju lutem kyçuni ose regjistroni një llogari të re!

| Regjistrohu

Komisioni Hetimor Parlamentar për procesin e subvencionimit të blerjes së teksteve shkollore dhe mjeteve mësimore për nxënësit e nivelit të Arsimit Fillor dhe Arsimit të Mesëm të Ulët për vitin shkollor 2023/2024, ka vendosur që në proces të përfshihen të gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit, e jo vetëm 7, siç  ishte përmendur.

Po ashtu, kryetari i këtij komisioni, Shemsedin Dreshaj bëri të dikur se është hapur thirrja për ekspert në këtë fushë.

“Në webfaqe ka dal kërkesa për ekspert dhe është e mundur të kryhet brenda 7 8 ditëve, unë propozoj që së paku dokumentacioni të jetë tri ditë para mbledhjes së radhës për shqyrtimin e dokumentacionit”, tha Dreshaj.

Të ngjashme