KQZ certifikon listën finale për zgjedhjet në veri, 1 345 votues më shumë sesa në zgjedhjet lokale të vitit 2021

Prishtinë | 06 Pri 2023 | 15:18 | Nga Artiona Çitaku

Gjatë mbledhjes së sotme, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar kryetar në katër komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok si dhe për dy kuvendet komunale: Zveçan dhe Leposaviq, të cilat do të mbahen më 23 prill.

Kjo listë përmban 45 095 emra të votuesve, apo 1 345 votues më shumë në krahasim me Zgjedhjet Lokale 2021.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Të ngjashme