Krasniqi: Hipokrizi dhe tallje me popullin deklaratat e Kurtit se ka rritje ekonomike

Prishtinë | 30 Sht 2023 | 14:42 | Nga Ekonomia Online

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi i ka reaguar Kurtit rreth deklaratave për rritje ekonomike.

Krasniqi tha se kjo është hipokrizi dhe tallje me popullin.

“Në kulmin e krizës dhe inflacionit, atëherë kur paga e një pensionisti nuk mjafton as për medikamentet e nevojshme, kur paga e punonjësit privat nuk e mbush shportën e konsumit mujor, kur paga e mjekut, policit dhe ushtarit nuk mjafton për faturat e larta të energjisë elektrike dhe altrnativë është braktisja e vendit për të siguruar ekzistencë, bash atëherë Kryeministri Kurti del dhe flet me mburrje për rritje ekonomike.

Hipokrizi dhe tallje me popullin, ndryshe kjo nuk mund të quhet!”, ka shrkuar ajo.

Të ngjashme