Krasniqi në ditën e Pashkëve: Kjo festë simbolizon ringjalljen, uroi ditë më të mira për Kosovën

Prishtinë | 31 Mar 2024 | 13:51 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka uruar të gjithë besimtarët katolikë festën e Pashkëve.

Krasniqi përmes një postimi në Facebook, ka uruar që kjo festë të sjellë paqe dhe harmoni në shtëpitë e të gjithë atyre që e festojnë këtë ditë.

Derisa, Krasniqi theksoi se kjo festë simbolizon ringjalljen, dhe uroi ditë më të mira për popullin e Kosovës.

“Ndërsa përqafojmë mesazhin e dashurisë dhe faljes, që na e sjellë festa e Pashkëve, le të zotohemi për të punuar për një shoqëri më gjithëpërfshirëse dhe të drejtë, ku çdo individ vlerësohet dhe respektohet. Në këtë festë që simbolizon ringjalljen, shpresën dhe besimin, urojmë që te vijnë ditë më të mira për mbarë popullin tone”, shkroi Krasniqi.

Të ngjashme