Krasniqi: LDK-ja është parti e shtetndërtimit, i kemi votuar marrëveshjet ndërkombëtare që janë në interes të qytetarëve

Prishtinë | 15 Maj 2024 | 16:37 | Nga Ekonomia Online

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës ka thënë se parti nuk kushtëzojnë asgjë që është në interes të Kosovës dhe qytetarëve të saj.

Sipas Krasniqit, LDK-ja është partia e shtet ndërtimit, andaj i kanë votuar të gjitha marrëveshjet ndërkombëtare.

“Ne si deputetë të Kuvendit, i kemi votuar të gjitha marrëveshjet ndërkombëtare që janë në interes të qytetarëve.Lidhja Demokratike e Kosovës është partia e shtetndërtimit.
Ne si deputetë të Kuvendit, i kemi votuar të gjitha marrëveshjet ndërkombëtare që janë në interes të qytetarëve.
Ne nuk kushtëzojmë asgjë që është në interes të Kosovës dhe qytetarëve të saj.
Të gatshëm gjithmonë”, ka shkruar Krasniqi në Facebook.

Të ngjashme