Kreu i Inspektoratit Policor raporton në Komisionin e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Prishtinë | 13 Maj 2024 | 08:33 | Nga Ekonomia Online

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes mblidhet sot në ora 10:00.

Në rendin e ditës të këtij Komisioni, është raportimi i Kryeshefit Ekzekutiv të Inspektoratit Policor, Kushtrim Hodaj.

Rendi i ditës:

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Rendi i ditës:

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e Komisionit e mbajtur me datë 26.03.2024;
  3. Raportimi i Kryeshefit Ekzekutiv të Inspektoratit Policor të Kosovës z.Kushtrim Hodaj për raportin vjetor të punës për vitin 2023;
  4. Të ndryshme.

Të ngjashme