KRU “Prishtina” në aksion për borxhlinjtë e mëdhenj

Prishtinë | 15 Maj 2024 | 08:40 | Nga Ekonomia Online

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” pritet të ndërmarrë një aksion për shkyçjen e të quajturve borxhlinj të mëdhenj ndaj kësaj kompanie, raporton teve1.info

Sipas njoftimit të Ujësjellësit, aksioni për ndërprerjen e shërbimeve të ujësjellësit për borxhlinjtë e mëdhenj dhe konsumatorët ilegal do të filloj nga ora 10:30.

“Kompani Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, nis aksion në Prishtinë për borxhlinjtë e mëdhenj të shërbimeve të ujit dhe konsumatorët ilegal. (Nisja bëhet nga KRU “Prishtina”, ora 10:30)”, thuhet në njoftimin e KRU-Prishtina.

Të ngjashme