10 vendet që kanë tifozet më të zjarrta

Prishtinë | 13 Tet 2019 | 10:15 | Nga Ekonomia Online

Një gjë që e bën futbollin edhe më tërheqës janë padyshim tifozët.

Herë pas here lojtarët kanë thënë se nuk do të ishin asgjë pa tifozët e tyre. Kur flasim për tifozet femra, atmosfera bëhet edhe më interesante, duke shtuar shkëlqim në sport me veshjet e tyra të personalizuara, dhe me bukurinë e tyre.

Këtu janë 10 vendet me tifozet më të zjarrta. Natyrisht renditja është paksa subjektive:

10.Meksika

9.Kili

8.Belgjika

7. Suedia

6.Gjermania

5.Paraguai

4.Argjentina

3.Spanja

2.Kolumbia

1.Brazili

Të ngjashme