Larissa, hiti i kësaj vere në Australi (Foito)

Prishtinë | 14 Gus 2017 | 15:48 | Nga

Ajo është një prej modeleve më të njohura në Australi.

E famshme për format e saj seksi, ajo ka pozuar disa herë për revistën “Playboy”.

Quhet Larissa Bartolo dhe po cilësohet si “hiti i kësaj vere”.

Shijoni disa foto të saj:

https://www.instagram.com/p/BXxDZ74lIgn/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BXSG0eClQnR/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BXEb0ZLFZSH/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BW1KQssla1O/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BWa-wYFF3hj/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BWTYdfVFTc9/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BWBaJK2Ft9r/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BT74xlyFI9W/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BTRDPmVl9Pa/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BSHjcN6Fgq6/?taken-by=larissabartolo

https://www.instagram.com/p/BRW2GIkAGmW/?taken-by=larissabartolo

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme