Ky është kushti i VV-së për mësimdhënësit në këmbim të pagave

Prishtinë | 06 Tet 2022 | 09:19 | Nga Ekonomia Online

Deputeti i VV-së, Arbër Rexhaj, lidhur me mos-ekzekutimin e pagave të grevistëve të arsimit, ka thënë se Qeveria ka dy kërkesa ndaj tyre, dhe ajo më e rëndësishmja është për zëvendësimin e orëve.

Rexhaj ka thënë se kjo duhet të ndodhë patjetër, pasi fëmijët kanë humbur shumë.

“Ne kemi vetëm dy kërkesa ndaj SBASHK-ut, dhe ajo më e rëndësishmja është zëvendësimi i orëve sepse fëmijët kanë humbur shumë. Nëse zotohen se orët zëvendësohen, automatikisht pagat avans do të jepen”, është shprehur ai në Kanal 10.

Të ngjashme