Mos e anashkaloni mëngjesin

Prishtinë | 03 Mar 2020 | 22:30 | Nga Ekonomia Online

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës. 

Por shpesh kur mëngjesi është dinamik, njerëzit e anashkalojnë ngrënien në atë kohë, pavarësisht se e dinë sa i rëndësishëm është.

Koha për dush dhe ajo për tu veshur, e merr hapësirën më të madhe të mëngjesit.

Por pak pasi të ikni nga shtëpia, stomaku juaj ka nevojë për të grimcuar diçka.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme