Shkon në universitet dhe është vetëm 12 vjeç

Prishtinë | 05 Gus 2018 | 15:31 | Nga

“¡Bienvenido!”, shkruhet në faqen zyrtare të Univeristetit të Meksikës për anëtarin më të ri të tij.

Një mesazh i veçantë, sepse i veçantë do jetë edhe kursanti i ri. Është vetëm 12 vjeç, quhet Carlos Santamaria dhe është një gjeni i fizikës.

Njësoj si Sheldon Cooper, personazhi i serialit televiziv “The Big Bang Theory”, nga e cila lindi edhe miti i personazhit “Young Sheldon” mbi fëmijërinë e të talentuarit teksan vetëm 9 vjeç i cili frekuentonte tashmë gjimazin.

“Nuk jam një gjeni, jam një fëmijë i lumtur!” Ky është saktësimi që Carlos ka vënë si dixhiturë në një foto në hyrje të universitetit ku shfaqet i buzëqeshur me maskotën e institucionit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme