Memli Krasniqi në Skenderaj, viziton zonat e prekura nga vërshimet

Prishtinë | 20 Jan 2023 | 12:06 | Nga Ekonomia Online

Një ditë pas vërshimeve në Skenderaj, kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi së bashku me krytarin e Skenderaj dhe kryetarin e degës së PDK-së, Sami Lushtakun kanë vizituar zonat e prekura nga vërshimet, raporton Gazeta10.

Memli Krasniqi ka kërkuar nga Qeveria që t’ju dalë në ndihmë personave të prekur nga vërshimet.

“Qeveria menjëherë duhet të ndajë fonde të mjaftueshme për të bërë kompenzimin e dëmeve të cilat i arrijnë milionat”, tha Krasniqi.

E ndërsa qytetarë të shumtë ju kanë dal në ndihmë edhe personave që kanë pësuar dëme në vetura duke i ndihmuar t’i largojnë nga rruga.

Situata në Skenderaj nga dita e djeshme ka arritur të normalizohet.

Të ngjashme