Metodat për largimin e stresit

Prishtinë | 12 Mar 2023 | 19:19 | Nga

Stresi viteve të fundit ka kapluar shumë njerëz e disa i ka dërguar në depresion të thellë.

Moshat më të prekuara nga stresi janë adoleshentët.

Më psothë gjeni disa nga mënyrat e duhura se si duhet luftuar stresi:

Ju duhet të meditoni gjysmë ore brenda ditës, pasi kjo metodë do t’ju dërgojëimagjinatën tuaj në vende të ndryshme, transmeton Klan Kosova.

Organizoni jetën tuaj, lërini gjërat e tuaja në kohë dhe vend të caktuar të ndodhin, kjo nuk do ju shkaktojë telashe.

Bëni një gjumë të rehatshëm dhe me orar të rregullt.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme