Mustafa ua uron 7 Marsin mësuesve të Kosovës

Prishtinë | 07 Mar 2017 | 11:49 | Nga

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i ka uruar 7 Marsin të gjithë mësuesve të Kosovës.

Në urim, kryeministri Mustafa shpreh përkrahjen e mëtejme të Qeverisë së Kosovës për sistemin arsimor, me theks të posaçëm në ngritjen e cilësisë.

“Të dashur mësuese dhe mësues të Kosovës,

Urime 7 Marsin!

Qeveria e Republikës së Kosovës do të vazhdojë përkrahjen për sistemin edukativ dhe arsimor, me theks të posaçëm në ngritjen e cilësisë në të gjitha nivelet e arsimit”, thuhet në mesazhin e kryeministrit Isa Mustafa, me rastin e 7 Marsit”, thuhet në urim.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme