Konsullata në Frankfurt vë në dizpozicion numrin emergjent për shtetasit e Kosovës

Prishtinë | 17 Kor 2021 | 12:36 | Nga Ekonomia Online

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Frankfurt ka publikuar numrin kontaktues emergjent për shtetasit e Kosovës  që jetojnë atje.

“Ky është numri emergjent i Konsullatës në Frankfurt i cili është nē dispozicion 24 orë: +49 152 290 84 675”.

Ata po ashtu kanë thënë se po e përcjellin me shqetësim të madh gjendjen e rënduar nga vërshimet në Gjermani.

“Bashkëndjejmë dhimbje me familjet e viktimave dhe lutemi që Gjermania mike të tejkalojë sa më parë këtë gjendje të rëndë! Ky është numrin emergjent i Konsullatës në Frankfurt i cili është nē dispozicion 24 orë: +49 152 290 84 675”.

Të ngjashme