Kosnett: Kjo ditë na kujton fuqinë e këmbënguljes së kosovarëve

Prishtinë | 02 Maj 2021 | 11:58 | Nga Ekonomia Online

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett duke uruar ditën e Pashkëve të gjithë besimtarëve të komunitetit Ortodoks të Kosovës, ka thënë se kjo ditë na kujton fuqinë e vetë-përmirësimit dhe këmbënguljes së kosovarëve pa marrë parasysh pengesat.

“Urime dita e Pashkëve të gjithë pjestarëve të komunitetit Ortodoks të Kosovës. Ndërsa reflektojmë për një vit sfidues, sot kjo ditë na kujton fuqinë e vetë-përmirësimit dhe këmbënguljes së kosovarëve të zakonshëm, pa marrë parasysh pengesat.” – Ambasadori Kosnett në Twitter.

Të ngjashme