Lumir Abdixhiku pranoi zyrtarisht detyrën e Ministrit të Infrastrukturës dhe Transportit

Prishtinë | 04 Shk 2020 | 15:27 | Nga Ekonomia Online

Sot në Ministrinë e Infrastrukturës dhe  Transportit, ish-zëvendësministri i MIT, Rexhep Kadriu, në emër të ish-ministrit Pal Lekaj, ia dorëzoi zyrtarisht detyrën e ministrit të Infrastrukturës dhe Transportit, Lumir Abdixhiku.

Në një takim të shkurtër të dy bashkëbiseduesit, biseduan për projektet e realizuara deri më tani në infrastrukturën rrugore në këtë ministri, projektet të cilat janë në përfundim e sipër, si dhe për  projektet të cilat tashmë janë planifikuar.

Ndërsa ministri i Lumir Abdixhiku, e falënderoi ish-zëvendësministrin Kadriu lidhur me pritjen dhe punën që është bërë në këtë ministri gjatë mandatit të kaluar, si dhe shtoi se do të mirëpres propozimet dhe idetë e ish – kabinetit në çdo kohë.​

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme