Në këtë e-mail mund të merrni lejet për lëvizje të lirë

Prishtinë | 24 Mar 2020 | 14:25 | Nga Ekonomia Online

Qeveria e Kosovës mori vendim për ndalim-qarkullimin e qyetatrëve dhe automjeteve prej orës 10:00 deri në orën 16:00 dhe nga ora 20:00 deri në orën 06:00.

Pas hyrjes në fuqi të këtij vendimi, kufizohet lëvizja e qytetarëve, në të kundërten duhet dëshmi nëse jeni i angazhuar në ndonjë punë ose keni ndonjë rast emergjent brenda kësaj periudhe kohore.

Mirëpo, për të marrë leje për qarkullim, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, njofton qytetarët se lejet për lëvizje të lirë mund t’i merrni në këtë e-mail: [email protected].

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme