Një 16 vjeçare lind fëmijën në QKUK

Prishtinë | 05 Maj 2019 | 11:55 | Nga Ekonomia Online

Një vajzë e moshës 16 vjeçare ka lindur një foshnjë në repartin e Gjinekologjisë në QKUK.

Një person i komunitetit ashkali ka raportuar policinë në Ferizaj, se në repartin e gjinekologjisë në QKUK është shtrirë vajza e tij 16 vjeçare e cila ka sjell një jetë një fëmijë.

Viktima kishte bashkëjetuar me të dyshuarin K-Ashkali para se të arrinte moshën 16 vjeçare.

“Ankuesi K-Ashkali ka raportuar se në repartin e Gjinekologjisë në QKUK është e shtrirë vajza e tij 16 vjeçare e cila kishe lindur një fëmijë. Viktima kishte bashkëjetuar me të dyshuarin K-Ashkali para se të arrinte moshën 16 vjeçare. I dyshuari është intervistuar në prani të avokatit dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt”. 

Të ngjashme