Palushi: Të kuptuarit e personave me autizëm është hapi i parë drejt ndërgjegjësimit të shoqërisë

Prishtinë | 02 Pri 2021 | 16:11 | Nga Ekonomia Online

Pronari i kompanisë “Frutex”, Shaqir Palushi, tha se të kuptuarit e personave me autizëm është hapi i parë drejt ndërgjegjësimit të shoqërisë për të qenë më pranuese dhe gjithëpërfshirëse

“2 Prilli është dita botërore e personave me Autizmin”, tha Palushi.

“Të kuptuarit e personave me autizëm është hapi i parë drejt ndërgjegjësimit të shoqërisë për të qenë më pranuese dhe gjithëpërfshirëse”, shkruan ai.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme