Remi: Kombi nuk ndërron, pa marrë parasysh hapësirën gjeografike

Prishtinë | 20 Tet 2016 | 11:10 | Nga

Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Rrustem Mustafa ka thënë se derisa disa publicistë dhe analistë me të kaluar oportuniste po hapin debate të rangut kombëtar, duhet bërë me dije se kombi nuk ndërron, pa marrë parasysh hapësirën gjeografike ku jetojnë.

Ky është postimi i plotë i Mustafës në Facebook:

“Kemi dy flamuj:

Flamurin e shtetit me hartën e Kosovës në fushën e kaltër me gjashtë yje dhe flamurin kombëtar me shqiponjën dy krenare në fushën e kuqe.

Nuk ka dilemë se disa nga publicistë dhe analistë me të kaluar opurtuniste po na ndihmojnë duke hapur debate të rangut kombëtar, që të jemi të vëmendshëm nga deformimet, nga pakujdesia apo nga mungesa e përvojës. Kombi nuk ndërron, pa marrë parasysh hapësirën gjeografike ku jetojmë. Në Kosove, Maqedoni, Greqi etj, prapë mbesim shqiptarë….”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme