Urime Fitër Bajrami nga Fluidi!

Prishtinë | 14 Qer 2018 | 18:28 | Nga

Kompania “Fluidi” uron të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, të besimit mysliman për Festën e Fitër Bajramit, me urimin që këtë festë ta kalojnë në mirëqenie, në mirëkuptim, në harmoni dhe me shtrirjen e dorës së ndihmës ndaj njëri-tjetrit.

“Urojmë që këtë festë të gjitha familjet në tërë territorin Republikës së Kosovë, dhe në mesin e të gjitha familjeve tona të mbizotërojë shëndeti, mirëqenia dhe gëzimi”.

Bëje më të bukur festën tënde duke konsumuar produktet tona cilësore.

Me fat Festa e Fitër Bajramit nga Fluidi!

*** Artikull i sponsorizuar

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme