Ngjyrat trendi të flokëve për 2019

Prishtinë | 05 Nën 2023 | 21:25 | Nga Ekonomia Online

Industria e modës ndryshon çdo stinë por edhe çdo vit, kështu ndryshojnë edhe trendit e ngjyrave të flokëve.

Këso ndryshimesh të ngjyrave ka edhe për vitin 2019 ku përdoren ngjyra interesante.

Kështu tani përdoret një teknikë e re e ngjyrosjes së flokëve që do të jetë jashtëzakonisht e modës në 2019.

Kjo është përzierje e dy ngjyrave të asaj të arit dhe ngjyrës bezhë, kjo preferohet shumë që të përdoret edhe nga frizerët botëror.

Pos kësaj trendi këtë vit janë edhe ngjyrat vjollcë dhe ajo lejla e ndezur.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme