Osmani e uron Suedinë për drejtimin e Presidencës së Këshillit të BE-së

Prishtinë | 01 Jan 2023 | 17:07 | Nga Ekonomia Online

Presidentja Vjosa Osmani e ka uruar Suedinë për marrjen e Presidencës së Këshillit të Bashkimit Evropian.“Mezi presim të punojmë së bashku për të përmbushur objektivat tona të përbashkëta”.“Për ta sjellë Kosovën më afër BE-së dhe për të forcuar unitetin kundër përpjekjeve për të minuar vlerat dhe interesat tona të përbashkëta”, ka shkruar Osmani në Twitter,

Wishing our Swedish partners a successful Presidency of the EU Council. We look forward to working together to meet our shared @sweden2023eu objectives, to bring Kosovo closer to the EU & to strengthen unity against efforts to undermine our common values and interests.

Të ngjashme