Pa një qëllim, biznesi nuk do të ketë sukses

Prishtinë | 26 Maj 2023 | 07:00 | Nga Ekonomia Online

Nisja e një biznesi për shkak të parave nuk është një motivues mjaft i fortë për të ju shtyrë në sfidat e ndryshme.

Përcaktimi i qëllimit të biznesit tuaj është një çelës i madh për të ndërtuar një sipërmarrje të suksesshme. Nuk mund të jetë vetëm për para.

Fitimi i parave nuk është një motivues mjaft i madh për të ju shtytur drejt sfidave të ndryshme dhe nisjes së kompanisë tuaj.

Shumë sipërmarrës të suksesshëm përmendin para si motivacioni kryesor për të nisur një kompani.

Pse nisën një biznes njerëzit, pra?

Të ngjashme