Përparim Rama: Hyrja e Prishtinës nga Gollaku do të zgjerohet

Prishtinë | 15 Sht 2023 | 15:46 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka thënë se hyrja e Prishtinës nga Gollaku do të zgjerohet.

Në llogarinë e tij në Facebook, ai ka bërë të ditur se do të zgjerohet profili i tërësishëm i rrugës, do të ketë gjelbërim, shteg të biçikletave, trotuare në të dy anët e rrugës.

“Do t’i japim një perspektivë të re hyrjes së Prishtinës nga Gollaku dhe Banja e Sijarinës”, ka shkruar ai.

Të ngjashme