Policia me fushatë sensibilizuese në Shtërpcë për aplikimin e të rinjve nga komunitetet pakicë

Prishtinë | 03 Maj 2023 | 09:43 | Nga Ekonomia Online

Drejtori Rajonal i Policisë, Nënkoloneli Basri Shabani, ka mbajtur një takim informues me përfaqësuesit e komunitetit në Shtërpcë, ku u bë thirrje që të rinjtë e komuniteteve pakicë të aplikojnë në konkursin e shpallur nga Policia e Kosovës.

Sipas njoftimit, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj do të vazhdojë takimet me komunitetin jo-shumicë në me qëllim të inkurajimit të të rinjve për të aplikuar në Policinë e Kosovës.

“Policia e Kosovës ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës dhe mirëpret aplikacionet nga komuniteti pakicë , sipas kritereve të përcaktuara për aplikim”, thuhet në njoftim.

Të ngjashme